Soğan hakkında şaşırtan iddialar!
Soğan hakkında şaşırtan iddialar!
Hazırlık 5 DK
Pişirme 45 DK
Mutfakta her şey bitse de, soğan dolabın en alt çekmecesinde bize gülümser.
Hatta yüksek ihtimalle yeşillenmiştir. Çekmeceyi açtığımızda dallarıyla bize el sallar :)

Soğanın kabuğu, bir zamanlar hanımların en gözde saç rengi olmakla kalmıyor, tüm zamanların da şifalısı oluyor. Yorgunluk giderici, fazla suyu vücuttan atıcı etkilisiyle dilden dile dolaşıyor. İşte tam bu noktada size Feast Organik Soğanlı, şifalı bir tarif sunuyoruz.
Malzemeler
2 su bardağı FEAST ORGANİK SOĞAN
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı toz şeker
2 diş ince kıyılmış sarımsak
2 çorba kaşığı un
5 su bardağı et suyu
1 çay kaşığı deniz tuzu
1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber
Feast’ten Pişirme ve Servis Önerisi
  • Çorba tenceresine sıvı yağı ve tereyağını koyun, yağ eridikten sonra 2 su bardağı FEAST ORGANİK SOĞAN’ı ve toz şekeri ilave edin.
  • Kısık ateşte ara ara karıştırarak 30 dakika kavurun. Soğanlar iyice karamelize olduktan sonra sarımsağı ekleyin. 1 dakika daha kavurduktan sonra unu ilave edip karıştırın. Et suyunu yavaş yavaş tencereye ekleyin, tuz ve tatlı toz biber ile lezzetlendirip kısık ateşte 15 dakika daha pişirmeye devam edin.
  • Sıcak olarak servis edin.