Misafire “nereden aklına geliyor böyle tarifler” dedirtecek bir atıştırmalık.
Misafire “nereden aklına geliyor böyle tarifler” dedirtecek bir atıştırmalık.
Telefonla “geçerken sana uğrayacağım şekerim” diyen arkadaşınıza anında yapıp ikram edeceğiniz bir tarifle karşınızdayız.
Hem lezzetli hem doyurucu, ister çayla ister soğuk bir içecekle ikram edebilirsiniz. Buzluğunuzda Feast organik patatesiniz ve ıspanağınız varsa sizi kimse tutamaz, size gelecek övgüleri de…

Malzemeler
1 çorba kâsesi Feast Organik Patates
1 çorba kâsesi Feast Ispanak
1 çorba kâsesi rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Deniz tuzu
Karabiber
Feast’ten Pişirme ve Servis Önerisi
  • Patatesleri kaynar su içinde beş dakika haşlayıp süzdükten sonra bir çatalla iyice ezin. Ispanağı soteleyin, tüm malzemeyi derin bir kâsede harmanlayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
  • Yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisine harcınızdan bir yemek kaşığı ile alıp, kaşığın arkası ile üzerine bastırıp iyice inceltin.
  • Tüm harç için aynı işlemi uygulayıp 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Yoğurtlu dip sos eşliğinde servis edin.