Milföy Hamuru
Lezzeti bol, kat kat kabaran börekler yapın diye; Ege’nin has ununu, usta ellerin özel tariflerini seçtik.
Feast Milföy Hamuru’nu tüm lezzetiyle sofranıza getirdik.
Enerji ve Besin Değerleri (100 g)
Enerji (kcal/kJ) 353 / 1478
Yağ (g) 20
Karbohidrat (g) 36
Protein (g) 5
Feast’ten Pişirme ve Servis Önerisi
  • Milföy ile eşsiz lezzetler hazırlamadan önce, milföyünüzü oda sıcaklığında 15-20 dakika bekletiniz.
  • Milföy yapraklarının arasına istediğiniz malzemeyi (peynir, kıyma, sucuk, salam, sosis, pastırma vb) koyarak, milföye istediğiniz şekli veriniz. İsteğe bağlı olarak üstlerine çırpılmış yumurta sürünüz.
  • 200-210 °C sıcaklıktaki önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriniz.
  • Milföyle hazırladığınız böreklerin ideal Feast lezzetinde keyifle tüketilebilmesi için, pişmiş ürünü maksimum 1 saat içinde servis ediniz.
ipuçları ve püf noktaları
Mutluluğun resmini yapamayız ama tatlısının tarifini verebiliriz
Böğürtlen, ahududu ve vişne bir turtada bir araya gelmiş ve sonsuza dek mutlu yaşamışlar…