feast blog
Aşk, yemek ister!
Yeni yıla girmeden önce mutlaka özel bir gün çıkar karşımıza… Ya sevdiceğimizin doğum günü ya evlilik ya tanışma yıldönümü gelir çatar ya da taptaze bir ilişki başlar.
Tatlı Karnavalı’nda bu kez ünlü bir konuğumuz var: Cake Studio’dan Antep fıstıklı pasta
Kalitesi ve leziz tatlarıyla ünlü Cake Studio, dondurulmuş ürün dünyasının ünlü ve güçlü ismi Feast bünyesine girdiğinden beri, ustalığını ve uzmanlığını ikiye katladı, ürünlerini beğenenlerin sayısı hızla arttı.
Çorbaya dönüşen balkabağı
Balkabağının tam zamanı.Pazar tezgâhlarında o güzelim rengiyle gözümüzü alan balkabağı ile yapılan, vitamin deposu bir çorba tarifi paylaşıyoruz sizinle.
Çok yönlü, pek ünlü meyve: Vişne
Moda, resim, tiyatro, gastronomi… Hepsinde mutlaka ya adı ya da tadı var.
Haşlanmış Fasulye
Bahçeli bir evde yaşamıyorsanız ya da bahçeyle uğraşmak gibi bir imkânınız yoksa sebze- meyveyi yıkadığınız su, çaydanlıkta kalan dem, soğanların, domateslerin kabukları gibi doğaya döndüğünde fayda sağlayan artıklar boşa gidiyor ya da çöpe atılıyor.
Buz gibi kış günlerine, buz gibi taze ıspanak yakışır.
Kış aylarında bize en zor gelen işleri hatırlayın; bunlardan biri ıspanakları yıkamak… Sıcak suyu açamazsın, soğuk suda, o havada ıspanak yıkamak nasıl da zor gelir!
Zeytinyağı güzeldir, aromalı zeytinyağı daha güzeldir!
Elinizin altında bulunan otlar ve taze baharatlardan aromalı zeytinyağı hazırlayabilirsiniz.
Yulaflı yoğurtlu kahvaltıya Feast dokunuşu
“Kuru kuru yulaf-yoğurt yemekten bıktım” diyorsanız, kahvaltınızı renklendirecek çok pratik bir tarifimiz var.
Muhabbete yer açacak pratik ve leziz bir tarif
Ne zaman eve arkadaşlarımız gelecek olsa, çeşit çeşit mezeler, ara sıcaklar hazırlıyor, ana yemek için günlerce karar veremiyoruz.
Kış geliyor diye, fit kalmayalım mı?
Unutmayın, o yaz yine gelecek! Sadece fit olmak için değil, sağlıklı bir vücuda sahip olmak için.
Hafta sonu kahvaltısında, masanın tam ortasında!
Hafta sonu kahvaltısına ister arkadaşlarınız gelsin isterse içinizden ailenize mükemmel bir kahvaltı hazırlamak gelsin;
Sevgili yaptım, o zaman risotto da yaparım.
Risotto her zaman çok romantik bir yemek olmuştur. “Herkes yapamaz” hatta “herkese yapılmaz” denir.
Fit ve sağlıklı kalmak istiyorsanız, kırmızıyı sevin, kırmızı yiyin.
Kırmızı besinler; yüksek antioksidan taşırlar. Antioksidanlar ne kadar zengin olursa, sağlıksız hücrelerle savaşmak da o kadar kolay olur.
Akşam yemeğine yumuşak geçiş
Çay demlenene kadar atıştırmalığınız çoktan hazır.
Limon suyu konusunda şartları zorlayın.
Limon öyle bir şey ki; sanki aldığımız gibi bitiyor ve dolaptaki raflar arasında o küçük sarı şeyi ararken nasıl bu kadar çabuk bittiğine hayret ediyoruz.
Garnitürü klişelerin dışına çıkardık, mücver yaptık.
Bezelye, havuç ve patatesin bir aradaki hali olan garnitürü genellikle ya Rus salatasında ya da enginarın üzerinde görüyoruz.
Organik beslenmek trend mi yoksa gereklilik mi?
Tartışmalar sürüyor. Üstelik sadece organik beslenmenin bir trend olup olmadığı değil, her “organiğim” diyenin gerçekten organik olup olmadığı da tartışılıyor.
Hayatınıza sağlık katan sebzelerin, hayattan soğutan kokusu için büyük çözüm!
Brokoli ve karnabaharın faydaları saymakla bitmez. Bu sebeple sadece en önemlilerinden bahsedelim.
İrmik tatlısına boyut atlattık!
Annelerimizden, anneannelerimizden bildiğimiz, sevdiğimiz irmik tatlısını biraz tazeledik, işi biraz serinlettik.
Nereden çıktı bu Kinoa?
Mayaların neden uzun ömürlü olduğunu merak edenlerin ve İnka uygarlığını yakından inceleyenlerin yeniden keşfettiği kinoa; aslen Latin Amerikalı’dır ve kendisi Güney Amerika’nın And Dağları bölgesinde yetişir.
Konu bebekler ise; mevzu organikleşir
Bir kadın anne olacağının haberini aldığında, işler tamamen değişir. İçtiği su, aldığı hava, bir sebzenin buzdolabına gelene kadarki yolculuğu gibi konular ciddi anlamda önem kazanır.
I love taze fasulye!
Vejetaryen yemekler için vazgeçilmez olan Lübnan mutfağından, doyurucu bir lezzettir
Falafelde ezber bozduk, mükemmel oldu.
Vejetaryen yemekler için vazgeçilmez olan Lübnan mutfağından, doyurucu bir lezzettir
Bekar erkekleri mutfağa alalım…
Feast olarak, dondurulmuş ürünlerimizle çalışanların, bekârların ve bebek sahibi olanların hayatını çok kolaylaştırdığımızı biliyoruz.
Dondurulmuş mu alıp saklasak, konservelenmiş mi alıp saklasak?
İş temposu, trafik, ev işleri derken sebzelere vakit mi kalıyor!
Hayatın hızına yakışan, şipşak bir atıştırmalık...
Koştur, yetiş, hemen hazırlan, hazırlıksız yakalan... Nasıl hazırlanacak, ne zaman yenecek bu yemekler?
İnsanoğluyla tanışmak için Amerika’nın keşfini bekledi. Mısırın hikâyesi...
Haşlanmışı, patlaması, lapası, çorbası... Salatada, kumpirde, pizzada, bardakta... Kaşık kaşık, hapur hupur yediğimiz, çok sevdiğimiz mısırın doğuş hikâyesini kesin olarak bilemiyoruz ama sahneye ilk çıktığı zamanı size biraz anlatalım istedik.
Yemesi güzel de, şu kokusu...
Balık, lahana, karnabahar, kızartma... Hepsi çok iyi de, pişerken o kokusu ne olacak, mutfaktan nasıl çıkacak?
Feast’in kelime anlamı “ziyafet”, başarısının anlamı güvenilir olmak.
Evinizin sofrasına kimleri davet ettiğinizi bir düşünün… Aileniz, dostlarınız, aslında sevdikleriniz… O sofraya oturabilen herkesin sizin için bir değeri, hayatınıza kattığı bir anlam vardır.
“Minik Canavarlar” yepyeni maceralarıyla çok yakında evde olacak...
Sabah öfleye püfleye okula giden minik canavarınız ya da canavarlarınız, okuldan sonra enerjileri tükenmiş halde eve dönerler.
“Yemin et, bu yemeği sen mi yaptın?” dedirtecek anne yemeği tarifi
Annelerin elinden yemeğe alışkın olduğumuz bamyayı, aileniz ve arkadaşlarınız bu kez sizin elinizden yiyecek.
Misafire “nereden aklına geliyor böyle tarifler” dedirtecek bir atıştırmalık.
Telefonla “geçerken sana uğrayacağım şekerim” diyen arkadaşınıza anında yapıp ikram edeceğiniz bir tarifle karşınızdayız.
Meyveli kekin dibine çöken meyvelere "dur" deyin
Meyveli kek yapmaya karar verdiniz; pembeli, allı, morlu taptaze dondurulmuş meyvelerinizi güzelce kekin içine eklediniz.
"Ne içsem" diye kafanızı değil, malzemeleri karıştırın
Mutfağınızda blender varsa, sağlıklı ve enerji veren bir içecek hazırlamak hiç de zor değil...
Pat diye gelen tatlı krizine, mucizevi bir çözüm…
Neden mucizevi diyoruz hemen açıklayalım; çünkü ana malzememiz “chia tohumu”.
Yemekte tropik bir misafiriniz var!
Size, ülkemizdeki popülerliği gittikçe artan, palmiyegillerden olan Hindistan cevizinin sütü ile mükemmel bir tarif hazırladık.
Dondurulmuş ile pazardan alınan bir olur mu hiç!
Artık çok iyi bildiğiniz bir şey var; Feast, sebze ve meyvelerin en tazesini seçer, dondurma işlemi esnasında asla katkı maddesi kullanmaz ve ürünlerin besin değerlerini koruyarak mevsiminde dondurur.
Spordan sonra bir tabak dolusu bahar...
Enerjiyi harcadınız, kaloriyi yaktınız, kaslar çalıştı ama karnınız da acıktı...
Mutluluğun resmini yapamayız ama tatlısının tarifini verebiliriz
Böğürtlen, ahududu ve vişne bir turtada bir araya gelmiş ve sonsuza dek mutlu yaşamışlar…
Buz Gibi Taze Bezelye
Kim istemez ayıklanmış bezelyeyi hazırda! Buz gibi taze organik bezelye. Hemen sofrada!
Buz Gibi Taze Ispanak
Kim üşenir evde yemek yapmaya! Buz gibi taze ıspanak. Hemen sofrada...
Buz Gibi Taze Mozaik Pasta
Kim korkar çat kapı gelen misafirden! Buz gibi taze mozaik pasta. Hemen sofrada...
Buz Gibi Taze Patates
Kim sevmez kızarmış patatesi köftenin yanında! Buz gibi taze parmak patates. Hemen sofrada!
Buz Gibi Taze Pizza
Kim bekler paket servisi onca zaman! Buz gibi taze pizza. Hemen sofrada...
Pancara çatal batırırken, bir daha düşünün
Patatesten gelen bir alışkanlıktır; kök sebzelerin haşlandığını anlamak için çatal batırırız. Ancak söz konusu “pancar” olduğunda durum biraz farklı…
Matbah-ı Âmire’nin meşhur yemeği: Bamya!
Bamyanın seveni de var sevmeyeni de... Sevmeyenlere, bamyanın tarihinden ve ne kadar faydalı olduğundan bahsedin, fikirleri değişecektir.
Ispanak… O bir Hollywood yıldızı!
Ispanak, vitamin, mineral ve lif açısından oldukça zengin ve mutlaka tüketilmesi gereken bir sebze… Üstelik kendisi dünyaca ünlü bir film yıldızı…
Komşunun tabağını gururla doldurun!
Komşuluk her ne kadar ölmese de, özellikle kimsenin kimseyi tanımadığı büyük şehirlerde can çekişiyor. İnsan bazen zamansızlıktan, bazen yorgunluktan, bazen de duyarsızlıktan bu konuda ne yapacağını pek bilemiyor.
Vejetaryen günü için çayın yanında iyi gider!
1 Ekim Dünya Vejetaryen Günü’nden bahsetmiyoruz. Ona daha çoook var! Yeni yeni popüler olmaya başlayan, tıpkı annelerimizin günleri gibi düzenlenen vejetaryen günlerinden bahsediyoruz.
O elbiseye girilecek salatası!
Hayatta her şeyin başı motivasyon ve fakat, o “Ey elbise, sen mi büyüksün, ben mi? Gelecek yaz üzerimde olacaksın” diye başlayan meydan okumaların da arkasında durmak lazım. Daha önümüzde yeterince vakit var. Başarabilirsin dostum!
Avokado olgunlaştırma kılavuzu
Avokadolar erkekler gibidir. Olgunlaşmayı hızlandırmak için bir dizi işlemden geçirmeniz gerekir Satın aldığınız avokadoların çoğu da size ulaştığında henüz olgunlaşmamış haldedirler.
Çocuk yaptım aklımda deli sorular! Donmuş sebze meyve yiyebilir mi?
İnsan çocuk yapınca hayatındaki öncelikler şekil değiştirir. Her şeyin en doğrusunu, en iyisini önce çocuğu için ister olur. Konu yemeğe gelince ise akan sular durur! Taze mi, katkısız mı, sağlıklı mı gibi sorular aklımızı kurcalar.
14 Şubat’ta kendinizi garantiye alın!
Sevgililerin büyük çoğunluğu, 14 Şubat hediyesi seçme işini sıkıcı bir mesai olarak görüyor ve ihmal ediyor. Yapmayın! Biraz vakit ayırın, sevgilinizin kişiliğine özel hediyeyi bulun ve onu mutlu edin.
Üşengeç Kahvaltısı
Öncelikle kahvaltı hazırlamak da, o kahvaltıyı yaya yaya tadını çıkarmak da bir sanattır.
Oyun gecesinde aç kalmayın!
Bütün ayarlamalar yapıldı! Eşlerden sevgililerden izinler alındı, o büyük oyun gecesi için her şey tamam!
Çorbanın yağını fazla kaçıranlar buraya baksın!
İnsanlık hali, bazen bazı şeyleri fazla kaçırırız. Şayet çorbanın yağını fazla kaçırdıysanız telaşlanmayın, size çok basit bir yöntemle, mucizevi şekilde bu sorundan kurtulmanın yolunu açıklıyoruz:
Sen neymişsin be mantı!
Hamurundan dolgusuna, sosundan sunumuna mantı hiç de kolay bir yemek değildir. Her aşamasında özen ve ihtimam ister. Kökeni Çin’e uzanan mantının, kelime kökeni de Çince’ye dayanmaktadır.
Dondurulmuş gıda iyidir, ona bir şans verin!
Tüm dünyada güvenle tüketilen dondurulmuş gıdalarla ilgili ön yargılarınız olabilir. Olsun, hazırsanız şimdi onları hep beraber yıkalım, size dondurulmuş gıdanın aslında neden en akılcı ve sağlıklı çözüm olduğunu anlatalım.
Paketlerini açtıktan sonra, dondurulmuş ürünlerin durumu ne olur?
Diyelim ki evde yalnızken canınız bi’şeyler çekti. Açtınız dolabı, koca bir paket dondurulmuş parmak patates var, siz de tek kişisiniz. Ne yapmalısınız?
Yarın sınav var! Hem pratik, hem de kafa çalıştıracak bi’ tarif yok mu?
Aç aç sınava hazırlanmak olmaz. Öğrenciyseniz, dışarıdan söyleyip bir servet de ödeyemeyeceğinize göre ne yapacaksınız?
Zengin kalkışına kontra atak: Feast Zengin Çikolatalı Pasta
Misafirleriniz gelmiş, tam sohbetin en koyu, en derin yerlerinde bazen birisi çıkar, “Size doyum olmaz” minvalinde bir şeyler söyler ve apar topar gitmeye kalkar.
Dizi akşamı yemekle kim uğraşır?
Diziler önemlidir, hatta dizi günlerinde hayat durur, tüm gündemleri o meşhur dizi meşgul eder. Hatta öyle ki bazen insan yemek yapmaya bile üşenir.
A be kaynana ne pişirsem sana?
Kaynana dili tehlikelidir. İğne oyası modeli ya da bir bitki olan kaynana dilinden bahsetmiyoruz.
Atıştırmalıklara boyut atlatan lezzet anahtarı: Dip Sos
Öncelikle dip sos yemeğin ayağına gitmez, her ne yiyorsak o dip sosu ziyaret etmekle mükelleftir. Öyle de karizmatik bir sos çeşididir.
Sepet şart değil, hepsi, sadece 10 dakikanızı alacak!
Atıştırmak için bahane çok, futbol olur, film olur, dizi olur, dostluk olur, doğum günü olur, olur da olur...
Bir zaman makinesi olarak mozaik pasta!
Kime sorsanız, çocukluğunda hatırladığı güzel anıların içinde mozaik pastanın ayrı bir yeri vardır.
Akşama maç var! Acılı karışık bi ‘totem yapıyor muyuz?
Bize e-postalar geliyor. Maç akşamlarında acılı elma dilim patates ve karışık pizzayı maçın ilk 10 dakikasında bitirenlerin takımı, ya kazanıyormuş ya da en kötü berabere kalıyormuş
Öğrenci evinde size üstünlük getirecek, zekice bir hamle: Pizza menü!
Öğrenci evinde hayat çetindir. Herkesin görevleri vardır ve bi ‘noktadan sonra kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz!
Bu enginar tarifi size çok yakışacak!
Tamam, elbette sağlıklı olmak, kaliteli yaşamak için spor yapıyor, kendimize bakıyoruz ama bir de madalyonun görsel tarafı, kendine güveni tazeleyen bir de öteki yüzü var.
Evde dondurulmuşla hazır dondurulmuş arasında ne fark olabilir ki?
“Aman canım, evde derin dondurucum var, mevsiminde atarım, oh kafam rahat!” diye düşünüyorsanız, fikriniz değişecek, hazır olun!
Dondurulmuş gıdalarda katkı maddesi ve koruyucu kullanılır mı?
İçiniz rahat olsun, Feast sebze ve meyveler IQF yöntemiyle, ilk günkü tazeliğiyle, tek tek dondurulur.
Dondurulmuş meyve ile yaptığım pasta kreması niye kıvamsız oluyor?
Pasta yaparken dondurulmuş meyve kullandığınızda kremanın kıvamından memnun değilseniz bu basit bilgiyle fark yaratan pastalara imza atabilirsiniz.
Sahi; bu Feast organik sebzeler nereden geliyor?
Tohumdan sofranıza gelene kadar, her anını bilmek sizin de hakkınız. İşte Feast organik sebzelerin serüveni:
Frambuazlı Cheesecake Krizi!
Can bu, çeker. Frambuazlı Cheesecake’in saati, zamanı olmaz!
Taze baharatlar ben kullanana kadar cansızlaşıyor diyorsanız, kolayı var!
Özendiniz, kekik, biberiye fesleğen gibi taze baharatlardan tutam tutam aldınız.
Vejetaryen olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Yapan bilir, ıspanak yapmak ciddi bir iştir. Yıkaması, yapması, sonra da mutfağı toplamak bünyeyi yorar.
Ex’den next olmaz, çözülmüş tekrar donmaz!
Tükenmiş ve bitmiş bir ilişki nasıl eski haline dönmüyorsa, dondurulmuş ürünler de çözüldükten sonra tekrar dondurulmamalıdır.
Mendel’in İlham Perisi Bezelye
Kalıtım biliminin babası olarak anılan Avusturyalı bilim adamı Gregor Johann Mendel’in en başarılı deneylerinin konusunun bezelye olduğunu biliyor muydunuz?
Akşama vejetaryen bir arkadaş geliyor, acaba ne yapsam?
Akşama vejetaryen bir misafiriniz varsa, pratik ve harika bir önerimiz var.
Vejetaryen bir kız sevdim o beni hiç sevmiyor!
Ona zeytinyağlı barbunyalı taze fasulye ile romantik bir yemek hazırlayın…
Dondurulmuş gıdalar nasıl saklanır?
Feast’te sebzeler, hasat edildikten birkaç saat sonra, en taze haliyle ve ayıklanmış olarak -40 °C soğuklukta IQF (Tek tek dondurma) yöntemiyle korunurlar.
Köfteli bezelye
Spor sonrası için hem besleyici hem de pratik bir tarif
Büyük Pilinius’un bile tanımlayamadığı lezzet
Brokolinin İtalya yarım adası ile özdeşleştirildiğini ve Romalı yazar Büyük Pilinius’un metinlerinde lahana benzeri bir sebze olarak tarif edildiğini biliyor muydunuz?
Ormanda meyve ağaçlarının arasında serin bir yürüyüş...
Denizi Gören, Püfür Püfür Esen Bir Balkona Davetlisiniz...
Sofranıza gökkuşağını getiren yemek: 3 Renk Fasulye
Lezzet aşığı Diyetisyen Andaç Yeşilyurt'un hazırladığı tarifle, diyetinize ağız tadıyla devam etmeye ne dersiniz?
Soğan hakkında şaşırtan iddialar!
Mutfakta her şey bitse de, soğan dolabın en alt çekmecesinde bize gülümser.
Gıdaların Organik Olduğunu Nasıl Anlarız?
Organik meyve sebze o kadar da şekilli olmaz!
Mutfak Aletlerinde Metal Mi Tahta Mı Tercih Edelim?
Tencerede pişen yemekleri metal kaşıkla karıştırmak, et ya da köfte pişerken çatal batırarak çevirmek oksitlenmeye neden olur.
IQF (Individual Quick Freezing - Bireysel Hızlı Dondurma) işlemi ne demektir?
Dondurulmuş gıdayla ilgili en büyük soru işaretlerinden birisine açıklama getiriyoruz.  
İlk Kaşıkta Aşk: Çikolatalı Sufle!
Sufle yapmak, tarifindeki malzemelerin özenle seçilmesinden, yapım hazırlığına kadar tam bir sanat.
Limonlu Cheesecake ve Yaklaşan Yaz Hakkında
Çıtır çıtır bisküvisinin üzerinde yatan özel peynirle buluşan ferahlatıcı limon sosunun buluşması...
Bırakın O Ağır, Diyet Düşmanı Tatlıları!
Ağır tatlı krizlerinin üstesinden gelmenin yolu tarifimizden geçiyor.
Diyettekiler için efsane humus tarifi
Diyetteyiz diye kendimizi lezzet zevkimizden mahrum mu edeceğiz? Tabi ki hayır!
Feast vejetaryenleri Akdeniz tatiline götürüyor!
Hem hafif hem de besleyici bu çorbayı mutfağınızda pişirdiğinizde, tüm evinizde mis kokulu bir Akdeniz rüzgarı esecek.
Nisan sofralarının kraliçesi enginar
Çarşıda pazarda sadece nisan ayında, Feast ile 12 ay taptaze yiyebileceğiniz enginar, faydalarıyla tam bir mucize sebze.
Kırmızı ve Gizemli
Domatesin, önceleri süs bitkisi olarak yetiştirildiğini, ilk defa İtalyanlar tarafından 16. yüzyılın başlarında yemeklerde kullanılmaya başlandığını biliyor muydunuz?
Patatesin entrika dolu tarihi…

Patates, tarih boyu bazı kültürler tarafından kutsal sayılacak kadar önemli bir sebze yerine koyulmuşken, bazıları tarafından da sadece savaş esirlerine verilecek kadar kenara atılmıştır.

Organik gıda nedir?
Organik tarım, çevremizdeki her canlıyı eşit şartlarda kapsayıp, çevreyi korumayı ve sürdürülebilirliği hedefleyen, doğal dengeyi korumayı amaçlayan bir tarım yöntemidir.
Organik gıda neden önemlidir?
Organik alalım da neden organik almayı tercih edelim?
Tüm emekler ziyan mı oldu?
Yemeğe tuz attığınızı unuttunuz ve tekrar attınız. Belki de "Bu yemek sanki biraz daha tuz ister..." dediniz.
Mutfağın en meşgul aletinin söyleyecekleri var...
Kesme tahtası mutfağımızın en önemli gereçlerindendir. 
Dondurulmuş sebze ve meyveleri yıkamadan kullanabilir miyim?
Feast sebze ve meyveleri yıkamadan kullanabilirsiniz. Çünkü biz Feast'te ürünleri en hijyenik koşullarda, el değmeden temizleyip ayıklıyoruz.
Taze sebze ve meyveler dondurulmuş olanlardan daha mı sağlıklıdır?
Tüketicilerin en merak ettiği konulardan biri de dondurulmuş sebze ve meyvenin sağlık koşullarıdır.
İspanya'daki diyet listelerinin vazgeçilmezi: Fritata!
Hem lezzetli hem kolay hem de fit kalabileceğiniz yemekler mümkün mü?
Tazeliğin Peşinde Mevsim Geçişi
Sana çok iyi bi haberimiz var. Enginar mevsimi sona erdi, Emine Teyze oyundan düştü. Ama şimdi ne oldu? Bak bakalım ne oldu.
Pişman etmeyen fit burger: Vegan Burger
Lezzetliyse kalorili, eğlenceliyse hazırlanışı zor, hem lezzetli hem eğlenceliyse yediğinizde kesin pişman olacağınız burgerlere son!
Tazeliğin Peşinde Devam Filmi - İntikam
Tam Feast’i bulmuşken, tam en taze enginarı ben pişiyorum derken, 2. olmak nasıl bir duygu bilir misin? İşte bu onun filmi.
Feast Radyo / Çaycı
Sen! En tazesi için çaycılara yanaştın.
Börekle ilgili her tabuyu yıkan tarif: Sebzeli Girit Böreği
Kahvaltı sofranıza ya da çay saatlerinize farklılık katacak bir börek, Sebzeli Girit Böreği.
Feast Radyo / Forum
Sen! En tazesi için internetleri araştırdın.
Feast Radyo / Kırsal
Sen! En taze enginar için şehrinin kırsal kesimlerine gittin.
Pizzanın Akdenizlisi: Enginarlı Pizza
Hep aynı pizza tariflerinden sıkıldınız. Malzemeleri farklı olsa da, görünüşleri bile birbirinden farksız.
Feast Radyo / Otobüs
Sen! En tazesi için köydeki akrabana ulaştın
Feast Radyo / Pazarcı
Sen! En tazesi için pazarcıyla ahbap çıkmaya çalıştın
Tazeliğin Peşinde/Yol
En taze enginar için yol kenarındaki satıcıları kovaladın. “Duur!" dedin, eşin duramadı. E adam haklı. Şimdi tam da "Feast’i keşfettim! derken... Sakin ol ve izle.
Tazeliğin Peşinde/Tarla
En taze enginarı pişirmek için (çok afedersin) hırsız gibi tarlalara daldın. Şimdi tam da "Feast’i keşfettim!" derken, için için gülerken… Kusura bakma artık.
Tazeliğin Peşinde/Pazar
Sen en taze enginarı pişirmek için pazar pazar dolaştın. Üstüne bir de kılçıksız dediler, kılçıklı çıktı. Şimdi tam da "Feast’i keşfettim!” derken... Hadi buyur.
Tazeliğin Peşinde
Sen! Tazeliğin peşinde onca badireler atlattın. Tam buldum dedin. Bu defa tamam dedin. Olmadı. Peki ne oldu?
Taze Geldi
Biz iyisini seçtik siz de seçin!
Ailemizin Çifçileri #tarladansinemaya geldi
Ailemizin çiftçileri #tarladansinemaya geldi, elleri de boş gelmedi! Her hafta sonu belirlenmiş Cinemaximum'lardayız, hem lezzete doyup hem de 2 adet sinema bileti kazanma şansı için bekliyoruz.
Bamya Dediğin...
Koruk ekşili bamya tarifi
Bebek Şenliği
Bebek Şenliğine gidelim...
Acılı Elma Dilim Patates
Acılı Elma Dilim Patates denediniz mi?
Kayseri Mantısı
Feast, Kayseri Mantısı için Ege'nin has ununu, kıymanın en kalitelisini ve Kayseri'nin en leziz tarifini seçti. Size de tam kıvamındaki Feast Kayseri Mantısı ile sofraları şenlendirmek kaldı.
Ege Balığı Ailesi
Tarifi, balığı, otları... Hepsi Ege'den!
Ege Balığı Ailesi; Bodrum'un en mavi koylarından seçildi, Ege'nin mis kokan otları ve halis zeytinyağı ile harmanlandı. Size de kokusuz ve kılçıksız, sağlıklı bir öğün için istediğiniz balığı seçmek kaldı.
Feast Reklam Çekimi - Sahne Arkası
Sahne Arkası
Feast de bakem?
Feast diye yazılır, Fiist diye okunur.
Feast Tanıtım
Feast Tanıtımını bide burdan izleyin.
Biz İyisini Seçtik Siz De Seçin
Sizd e iyisini seçin damağınız tatlansın
En Çok Takip Edilenler
Güncel Paylaşımlar
Etiketler