Aşk, yemek ister!
Aşk, yemek ister!
Yeni yıla girmeden önce mutlaka özel bir gün çıkar karşımıza…
Ya sevdiceğimizin doğum günü ya evlilik ya tanışma yıldönümü gelir çatar ya da taptaze bir ilişki başlar. Bu dönemlerde yemeği dışarıda yemek sizi çok rahat hissettirmiyorsa ya da bu sefer bir değişiklik olsun ‘yemeği evde yiyelim’ diyorsanız, size romantik bir tarifimiz var.
Malzemeler
1 çay bardağı FEAST BEZELYE
1 kâse FEAST ORGANİK PATATES
4 kök FEAST ORGANİK BROKOLİ
4 dilim kalın kesilmiş bonfile
Zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
1 çorba kaşığı domates salçası
3-4 diş sarımsakı
1 çorba kaşığı nişasta
Feast’ten Pişirme ve Servis Önerisi
  • Sebzeleri bir kaba alıp üzerine zeytinyağı gezdirip tuz ve karabiber serpin.
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı, salça ve ezilmiş sarımsağı karıştırıp etleri bu sosa bulayarak fırın torbasının içine koyun, sebzeleri de ilave ederek torbayı kapatın.
  • Fırın tepsisine yerleştirip 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirin.
  • Eti ve sebzeleri bir fırın kabına alın, etin suyunu bir sos tenceresine alıp nişastayı ekleyerek koyulaşıncaya kadar pişirin.
  • Sosu yemeğin üzerine döküp 200 derecede 10 dakika kadar daha pişirin.